Träna med PT - PT-Träning

Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Hur funkar PT-träning?

När du väljer att börja träna med PT kommer vi att inleda detta med en behovsanalys där ni går igenom följande:

  • Din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem
  • Din livssituation ser ut och vilka möjligheter du har att träna.
  • Vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Hur ofta du sen vill träna tillsammans med mig är något vi gör upp tillsammans. Inför varje träning planerar jag ditt träningsprogram och dokumenterar dina resultat så du enkelt kan följa dina framsteg.

Vad exakt hjälper PT-träning till med?

Min utbildning kräver det bästa från mig som personliga tränare, så att jag sen kan ta fram det bästa av dig. Som din PT motiverar jag dig genom att sätta mål och arbeta med feedback, motivation och uppföljning. Jag kommer även att arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig så att du når dina mål med träningen. En hel massa pepp och motivation kan du även förvänta dig av mig. Som PT hjälper jag dig med nya perspektiv och idéer på hälsa och träning och vägleder dig i djungeln av träning och hälsa rön för vad som passar bäst.

Vilken utbildning har en PT?

Alla vi som arbetar som personliga tränare är licensierade, och vi har en gedigen kunskap inom träning. Vi har en teoretisk grund i anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur våra kroppar är byggda och dess funktion. En licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån de mål och behov som kunden har. Det viktigaste för oss är dock att jag som PT ska kunna möta och hjälpa dig till en bättre hälsa och fysik oavsett vilket skede i livet du är i.

- Mitt mål är att hitta den träning som passar och motiverar just dig bäst!